%3C%21-- WARNING: --%3E %3C%21-- NEVER CHANGE THIS CODE MANUALLY --%3E %3C%21-- TALK TO THE IT TEAM --%3E

Informații garanție

Domeniu de valabilitate a garanției

woom acordă o garanție de 24 de luni de la data achiziției pentru cadru și toate componentele atașate ale roților, precum și pentru cască, în cazul unor erori de material sau de fabricație. Garanția nu se extinde la urmele normale de utilizare și de uzură sau pentru pagube care au apărut din cauza utilizării necorespunzătoare și este valabilă doar pentru consumatori finali particulari. Prin urmare, consumatorii finali care utilizează produsele în legătură cu activitatea lor profesională (de exemplu, grădinițe) sunt excluși de la garanție.

Garanția are caracter internațional, poate fi transferată, are valabilitate pentru respectivul produs și nu pentru persoane individuale.

Drepturile legale privind răspunderea pentru vicii ascunse nu sunt afectate de garanție.

Pentru celelalte accesorii și pentru articolele de îmbrăcăminte sunt valabile prevederile legale privind răspunderea pentru vicii ascunse.


În următoarele situații sunt excluse cererile de garanție:

●      deteriorări în urma căderilor sau a accidentelor

●      pentru piese de uzură, precum leduri, dinamuri, lanțuri, anvelope, jante, plăcuțe de frână, mânere, butuci, rulmenți de direcție și de transmisie, rulmenți pentru cadrul spate și bucșe de amortizor, etc.

●      pentru reglajele necesare de-a lungul utilizării bicicletei (sistem frânare, schimbător viteze, etc.).

●      deteriorarea vopselei

●      pagube din cauza utilizării neconforme, de ex. freestyle, cascadorii sau alte suprasolicitări

●      îngrijire necorespunzătoare 

●      reparații necorespunzătoare efectuate de terțe părți, care nu sunt dealeri de specialitate autorizați woom

●      pentru biciclete în care seria cadrului a fost schimbată, eliminată sau făcută ilizibilă

●      modificări ale designului original și adăugarea de piese care nu sunt destinate bicicletei respective


Cererea de garanție trebuie adresată întotdeauna la un dealer woom autorizat (dealerul de la care ați achiziționat bicicleta sau casca), sau, în cazul achiziției din magazinul online woom, la adresa info@woombikes.ro. Daunele trebuie documentate prin fotografii/imagini video etc. corespunzătoare. În cazul unei cereri de garanție, woom are opțiunea de a repara sau de a înlocui piesele defecte. Dacă nu mai este disponibilă o componentă de același tip, dimensiune sau culoare, woom poate furniza o piesă, care poate fi privită ca o componentă succesivă, pentru a compensa cererea de garanție. Nu există dreptul la piese de schimb originale. Nu pot fi formulate alte revendicări suplimentare. Garanția nu acoperă înlocuirea prejudiciilor indirecte sau directe. Lucrările necesare, respectiv costurile de ambalare sau cele poștale sunt suportate de către cumpărător.

Dacă se valorifică un drept de garanție, aceasta nu presupune o prelungire sau un nou început al perioadei de garanție.