%3C%21-- WARNING: --%3E %3C%21-- NEVER CHANGE THIS CODE MANUALLY --%3E %3C%21-- TALK TO THE IT TEAM --%3E

Copilului meu îi lipsesc câțiva centimetrii înălțime pentru un model mai mare. Cum aleg bicicleta potrivită?

Cel mai bun criteriu pentru a alege bicicleta potrivită este înălțimea celor mici. Înălțimea minimă trecută de noi în descrirea fiecărui model reprezintă chiar acest lucru - înălțimea minimă pe care cei mici trebuie să o aibă pentru a putea folosi bicicleta în siguranță.


Pe o bicicletă potrivită înălțimii lor, cei mici trebuie să poată ajunge ușor din șa cu picioarele la pământ. A putea avea contact imediat între picioare și sol este foarte important pentru siguranța bicicliștilor, mai ales în cazul micilor începători. De aceea, nu recomandăm alegerea unei biciclete a cărei înălțime minimă este mai mare decât înălțimea copilui dvs. În cazul în care doriți să faceți această alegere, vă rugăm să vă asigurați că cel mic este deja experimentat în mersul pe bicicletă.


Pentru modelele woom 4 - woom 6 recomandăm întotdeauna achiziția modelului mai mic în cazul în care copilul are fix înălțimea minimă dar nu știe încă să meargă pe bicicletă.


Copiii cresc repede, iar asta face ca uneori bicicleta potrivită acum să nu le mai fie potrivită la anul. Deși o bicicletă bună nu este ieftină, calitatea bicicletelor woom le ajută să își păstreze foarte bine valoarea pe piața second-hand (aprox. 70% din valoarea inițială). O metodă și mai simplă de a înlocui vechea bicicletă este programul nostru de buy-back: woom UpCycling. Astfel, o bună parte din investiție poate fi recuperată iar cei mici se pot bucura de momente magice în continuare.


Deși aparent nesemnificativi, câțiva centimetri pot face diferența dintre distracție sau frustrare, așadar vă recomandăm să alegeți mereu woom-ul potrivit.