%3C%21-- WARNING: --%3E %3C%21-- NEVER CHANGE THIS CODE MANUALLY --%3E %3C%21-- TALK TO THE IT TEAM --%3E

Pot monta roți ajutătoare pe woom?

Nu vindem și nu încurajăm folosirea roților ajutătoare deoarece nu considerăm că ii ajută în mod real pe cei mici să învețe mersul pe bicicletă.

De fapt, de multe ori acestea le pot face mai mult rău decât bine. Experiența noastră dar și consensul multor specialiști este că roțile ajutătoare îi învață pe copii deprinderi de care vor trebui să scape pentru a învăța mersul pe (doar) două roți.


Acesta este și motivul pentru care mulți copii pot întâmpina frustrare și refuză să meargă cu bicicleta după scoaterea roților.

În cel mai bun caz, roțile ajutătoare doar amână momentul învățării reale.


Bicicletele woom nu sunt proiectate pentru a fi folosite cu roți ajutătoare - nu există loc fizic pentru montarea lor. Orice metodă alternativă de prindere a acestora poate fi nesigură pentru cei mici iar noi nu putem încuraja acest lucru.


Învățatul mersului pe bicicletă nu ar trebui să fie una dintre greutățile copilăriei. Iar roțile ajutătoare nu ar trebui să adauge extra greutate bicicletei fără să aducă beneficii reale celor mici. Există metode mai simple și mai eficiente. Pentru mai multe informații te rugăm să ne contactezi la info@woombikes.ro sau să consulți blogurile woom.