De ce ați ales să construți și să comercializați o bicicletă electrică pentru copii?

Ne dorim ca din ce în ce mai mulți copii să iubească mersul pe bicicletă. Decizia de a proiecta și construi o bicicletă electrică pentru copii a fost una grea, pe care am analizat-o foarte mult timp. Iată argumentele noastre:     

Motivare

Nu toți copiii se nasc cu o înclinație naturală către sport. Mai mult, in această perioadă, parinții trebuie să se "lupte" și cu presiunea cumpărării unui smartphone sau a unei tablete. Ne-am gândit să aducem sportul si tehnologia mai aproape, ușurând astfel efortul fizic pe care copiii trebuie să îl depună. Cu o bicicletă electrică orice copil poate să ajungă în locuri în care nu ar fi avut acces cu o bicicletă clasică.

Mai ușor pentru cei mici

Mulți copii locuiesc în zone de deal / munte. Astfel, trebuie să acopere diferențe de nivel mari pentru a ajunge la școală, sau pentru a ieși afară cu prietenii lor. O bicicletă electrică oferă alternativa unui drum cu mașina pe care parinții trebuie să îl facă. 

Flexibilitate

Să nu fie prea departe, să nu fie prea abrupt, să nu fie prea greu, să nu fie prea ușor - copiii au multe cerințe atunci când vine vorba de o plimbare cu bicicleta. Woom UP le oferă atât ajutor cât doresc ei.

Distracție cu toată familia

Tot mai mulți părinți aleg și ei o bicicletă electrică, sau aleg să meargă pe trasee solicitante din punct de vedere fizic. Inaccesibile copiilor în mod normal, cu o bicicletă electrică, și cei mici pot să țină pasul cu adulții și să meargă împreună pe trasee mai lungi sau mai dificile.