Copilul dvs. este cu doar câţiva centimetri mai mic pentru a i se potrivi următoarea bicicletă mai mare. Pe care ar trebui să o alegeţi?

Pentru fiecare copil există o bicicletă potrivită. Diferenţa de 5 cm joacă un rol mai important în cazul unui copil, decât în cazul unui adult. Copilul dvs. ar trebui să aibă o poziţie stabilă şi să aibă totul sub control. Acest lucru nu este valabil dacă bicicleta este prea mare!

Cel mai bun criteriu pentru a alege bicicleta potrivită este înălțimea celor mici. Înălțimea minimă trecută de noi in descrierea fiecărui model reprezintă chiar acest lucru - înălțimea minimă pe care cei mici trebuie să o aibă pentru a putea folosi bicicleta în siguranță.

Pentru modelele Woom4-Woom6 recomandăm întotdeauna achiziția modelului mai mic în cazul în care cei mici au fix înălțimea minimă, însă nu știu să meargă încă pe bicicletă.


În spatele filtrului „Găsiţi bicicleta potrivită“ găsiţi sistemul nostru de identificare a bicicletei potrivite. Introduceţi acolo toate datele copilului şi vi se oferă bicicleta recomandată.