%3C%21-- WARNING: --%3E %3C%21-- NEVER CHANGE THIS CODE MANUALLY --%3E %3C%21-- TALK TO THE IT TEAM --%3E

Notificare de siguranță pentru modelele woom ORIGINAL 2018-2021 cu pipă cu șurub unic de prindere.


Stimate client woom,

Dorim să vă informăm cu privire la folosirea în siguranță a bicicletelor noastre woom ORIGINAL, vândute în perioada 2018—2021, cu pipe cu șurub unic de prindere.

Am constatat că poate exista o mică probabilitate ca pipa care conectează ghidonul cu furca să se slăbească sau să se detașeze, ceea ce poate afecta direcția. Emitem așadar o notificare prin care le solicităm tuturor utilizatorilor de biciclete woom ORIGINAL vizate să înceteze folosirea bicicletei până la repararea pipei.


Este vizată și bicicleta dumneavoastră?

Identificați-vă modelul de bicicletă aici


Siguranța copilului dumneavoastră este prioritatea noastră.


Am elaborat un proces simplu și rapid pentru a vă ajuta să aflați dacă bicicleta dumneavoastră este vizată.


●  Pasul unu: aflați dacă bicicleta dumneavoastră este afectată, folosind ghidul online pentru pipă.

●  Pasul doi: dacă bicicleta dumneavoastră este afectată, comandați gratuit kit-ul de mentenanță pentru pipă woom ORIGINAL care conține tot ceea ce este necesar pentru a vă repara pipa (livrare gratuită).

●  Pasul trei: folosiți kit-ul de mentenanță pentru pipă woom ORIGINAL pentru a fixa pipa.


Utilizați Ghidul nostru online pentru pipă acum.

Posesorii bicicletelor afectate sunt automat eligibili să primească repararea gratuită a pipei la distribuitorii autorizați woom. Aceasta este o opțiune suplimentară pentru repararea imediată a pipei cât timp aștepți livrarea kitului. Găsiți cel mai apropiat distribuitor autorizat în secțiunea „Parteneri” de pe site-ul nostru și faceți o programare pentru o reparație profesionistă - astfel copilul dumneavoastră va putea să își folosească în continuare bicicleta în siguranță în cel mai scurt timp cu putință.

ÎN pagina noastră web găsiți resurse specifice pentru a putea răspunde la toate întrebările și nelămuririle pe care le aveți în legătură cu această notificare de siguranță. Vă rugăm să citiți secțiunea de întrebări și răspunsuri de mai jos pentru mai multe informații sau contactați-ne la adresa productsafetyEU@woom.com

Ne cerem scuze pentru inconveniențe și vă mulțumim pentru cooperare. Împreună ne asigurăm de o plimbare cu bicicleta cât mai sigură pentru copilul dumneavoastră.

Dorim să vă mulțumim pentru încrederea acordată în continuare bicicletelor woom.

Toate cele bune,

Echipa woomÎntrebări și răspunsuri în legătură cu notificarea privind siguranța și repararea pipei

Ce este notificarea de siguranță privind pipa?

Sunt afectate toate modelele woom ORIGINAL?

Cât de mare este riscul?

Cum mă pot asigura că pipa de la bicicleta woom ORIGINAL a copilului meu este fixată în siguranță?

Cum aflu dacă bicicleta copilului meu este vizată de această notificare de siguranță privind pipa?

De ce instrumente am nevoie pentru a repara pipa?

Cum știu când bicicleta mea woom ORIGINAL este gata de a fi folosită în siguranță din nou?

Am achiziționat bicicleta woom la mâna a doua. Se poate să fie afectată?

Cum repar pipa?

Cât trebuie să aștept după ce am aplicat pasta?

 1. Ce este notificarea de siguranță privind pipa?

Modelele woom ORIGINAL din anii 2018—2021cu pipă cu șurub unic de prindere necesită mentenanță la nivelul pipei. Există riscul ca pipa care conectează ghidonul la furcă să slăbească în strânsoare sau să se detașeze, ceea ce crește riscul de accidentare.Emitem așadar o notificare prin care le solicităm tuturor utilizatorilor de biciclete woom ORIGINAL vizate să înceteze folosirea bicicletei până la repararea pipei. Toți proprietarii de biciclete afectate sunt acum eligibili să primească gratuit un Kit de întreținere pentru pipă woom ORIGINAL.


Vă rugăm să încetați utilizarea bicicletei până când terminați de parcurs toți pașii necesari!


 1. Sunt afectate toate modelele woom ORIGINAL?

Nu, nu sunt afectate toate modelele. Notificarea de siguranță privind pipa vizează modelele de bicicletele woom ORIGINAL din anii 2018—2021, de mărimile 1, 1 PLUS, 2, 3, 4, 5 și 6, care pot fi identificate după sistemul cu șurub unic de prindere argintiu.


Bicicletele woom ORIGINAL mai noi (modelele din 2022 și ulterioare) nu sunt afectate. Acestea au un sistem de prindere modificat, cu două șuruburi, ceea ce crește gradul de siguranță.

Este vizată și bicicleta mea? Identificați-vă modelul de bicicletă aici.


Modelele woom ORIGINAL de dinainte de 2018 nu sunt afectate. Sistemul lor de prindere cu șurub unic este prevăzut cu un șurub negru.


Următoarele modele de bicicletă nu sunt afectate, indiferent de an: woom OFF/OFF AIR, woom UP, woom NOW. Dacă sunteți proprietarul uneia dintre aceste biciclete, puteți continua liniștit să o folosiți.


Cel mai simplu mod prin care vă puteți identifica bicicleta este să folosiți Ghidul online de verificare a pipei, pe care l-am creat pentru dumneavoastră.

Este vizată și bicicleta mea? Identificați-vă modelul de bicicletă aici.

 1. Cât de mare este riscul?

Riscul ca pipa să slăbească în strânsoare este extrem de scăzut. Acest risc crește atunci când șurubul de prindere a pipei nu este strâns complet cu o cheie dinamometrică la 10 Nm conform recomandărilor.


 1. Cum mă pot asigura că pipa de la bicicleta woom ORIGINAL a copilului meu este fixată în siguranță?

Pasul unu: aflați dacă bicicleta dumneavoastră este afectată folosind Ghidul online de verificare a pipei.


Pasul doi: dacă este necesar, Ghidul online de verificare a pipei vă va permite să vă comandați kit-ul gratuit de întreținere pentru pipă woom ORIGINAL, cu livrare gratuită, care conține toate cele necesare pentru a repara pipa în condiții de siguranță.

Pasul trei: Urmați instrucțiunile simple pas-cu-pas din kitul de întreținere pentru pipă, pentru a-i permite copilului dumneavoastră să poată merge cu bicicleta din nou cât mai curând, în condiții maxime de siguranță.

Repararea gratuită a pipei: după comandarea unui kit de întreținere pentru pipă, clienții woom din Europa primesc pot beneficia și de reparare a pipei la un distribuitor woom local. Acesta este un serviciu opțional: puteți face o programare la distribuitorul ales pentru repararea gratuită a pipei. Utilizați instrumentul nostru de căutare a distribuitorilor locali pentru a găsi cel mai apropiat distribuitor woom.


Găsiți aici un clip video EXPLICATIV, util pentru momentul în care va sosi kitul.Vă rugăm să încetați utilizarea bicicletei până când terminați de parcurs toți pașii necesari.


 1. Cum aflu dacă bicicleta copilului meu este vizată de această notificare de siguranță privind pipa?

Dacă sunteți proprietarul unei biciclete woom ORIGINAL din anii 2018–2021 cu pipă cu șurub unic de prindere, este posibil ca bicicleta dumneavoastră să fie afectată. Vă rugăm să folosiți Ghidul nostru online pentru pipă pentru identificarea bicicletei.


 1. De ce instrumente am nevoie pentru a repara pipa?

Toate kit-urile de întreținere woom ORIGINAL conțin o cheie dinamometrică de precizie, un pachet cu pastă de montaj (5 g), o cheie hexagonală de 5 mm și instrucțiuni.

Pe lângă acestea, mai aveți nevoie de o cârpă, șervețele sau ceva asemănător și un detergent degresant pe bază de solvent, fie de uz general, fie special pentru biciclete, pentru a curăța axul furcii.


Apăsați aici pentru instrucțiunile pas-cu-pas.


Apăsați aici pentru a urmări clipul video EXPLICATIV.


Vă rugăm să încetați utilizarea bicicletei până când terminați de parcurs toți pașii necesari!


 1. Cum știu când bicicleta mea woom ORIGINAL este gata de a fi folosită în siguranță din nou?

Copilul dumneavoastră poate continua să își folosească bicicleta woom ORIGINAL de îndată ce ați urmat cu grijă instrucțiunile simple din kit-ul de întreținere pentru pipă woom ORIGINAL și ați reparat pipa (sau ați mers la un distribuitor autorizat woom pentru reparație).

Aplicând pastă de montaj pe axul furcii și strângând mai apoi la cuplul corect, vă asigurați că pipa este fixată strâns, în așa fel încât bicicleta woom să fie gata să fie folosită din nou timp de mulți ani. Pasta de montaj acționează imediat; nu este necesar niciun timp de așteptare.

Păstrează cheia dinamometrică și verifică anual dacă șurubul este strâns la 10 Nm pentru a asigura o fricțiune fiabilă.

Dacă este nevoie să demontați pipa (de exemplu, atunci când împachetați bicicleta pentru transportul cu avionul), vă rugăm să aplicați din nou pasta de montaj pe axul furcii înainte de a reatașa pipa și să strângeți șurubul la 10 Nm.


 1. Am achiziționat bicicleta woom la mâna a doua. Se poate să fie afectată?

Oricine deține o bicicletă woom ORIGINAL care ar putea fi afectată, indiferent dacă a fost achiziționată nouă sau la mâna a doua, trebuie să efectueze aceleași operațiuni de mentenanță de bază, pentru a se asigura că bicicleta poate fi folosită în siguranță. Așadar, inclusiv proprietarii de biciclete woom ORIGINAL achiziționate la mâna a doua sunt eligibili să primească gratuit un Kit de întreținere pentru pipă woom ORIGINAL.

Am creat pentru dumneavoastră Ghidul online de verificare a pipei pentru a vă ajuta să vă identificați bicicleta woom ORIGINAL. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji dacă nu știți când a fost achiziționată inițial.

Dacă descoperiți că bicicleta dumneavoastră este afectată, este necesar să luați măsuri. Vezi aici.

Vă rugăm să încetați utilizarea bicicletei până când terminați de parcurs toți pașii necesari!


 1. Cum repar pipa?

Consultați ghidul nostru ilustrat, în care găsiți pas-cu-pas ce aveți de făcut pentru a servisa singur pipa, după cum urmează: kit-ul de siguranță pentru pipă include: o cheie hexagonală de 5 mm, o cheie dinamometrică și un pachet de 5 g cu pastă de montaj, suficientă pentru trei biciclete.

Aveți nevoie de: șervețele de hârtie sau o cârpă, o cantitate mică de detergent degresant solvent (de uz general sau special pentru biciclete).

 1. Slăbiți șurubul folosind cheia hexagonală de 5 mm
 2. Trageți în sus pipa și ghidonul și demontați-le de pe bicicletă.
 3. Curățați axul furcii utilizând un șervețel de hârtie sau o cârpă înmuiată în detergent degresant pe bază de solvent.
 4. Distribuiți pasta de montaj în mod egal pe axul furcii cu vârful degetului.
 5. Remontați pipa. Sfat: poziționați ghidonul cât de drept posibil prima dată.
 6. Îndreptați acum ghidonul în poziție perfect dreaptă.
 7. Strângeți șurubul la un cuplu de 10 Nm, folosind cheia dinamometrică.
 8. Verificați dacă ghidonul este suficient de drept, înclinându-l și răsucindu-l.

Nu se mișcă deloc? Excelent! Bicicleta dumneavoastră woom ORIGINAL este gata de cursă. Nu este nevoie să așteptați.

 1. Cât trebuie să aștept după ce am aplicat pasta?

De îndată ce ați finalizat reparațiile recomandate, bicicleta dumneavoastră woom ORIGINAL este gata imediat de drum.