Când vor fi disponibile bicicletele Woom?


Facem tot posibilul să ținem pasul cu cererea ridicată pentru bicicletele Woom. Vă mulțumim pentru că v-ați gândit la bicicletele noastre și vă asigurăm că facem tot ce putem astfel încât bicicletele să ajungă la noi cât mai rapid în acest context internațional dificil.

Momentan sunt intarzieri mari in productie si transport la nivel global - pentru noi inseamna ca bicicletele ajung cu intarziere fata de datele de livrare confirmate, nu avem termene exacte de livrare si de asemenea, nu avem certitudinea ca vor ajunge la noi volumele comandate.

De aceea am decis sa nu luam comenzi in avans sau sa rezervam biciclete pentru a evita situatii in care sa nu putem livra comenzile plasate. Astfel, este nevoie sa fie plasata comanda pe site atunci cand bicicletele sunt disponibile.

Dacă doriți mai multe detalii legate de motivele întârzierilor înregistrate le puteți găsi în videoclipul de aici: De ce ajung atât de greu bicicletele la noi? - self service center - Romania (helpscoutdocs.com)

Modelele Woom OFF si OFF AIR sufera cele mai mari intarzieri - nu avem momentan un orizont de timp in care acestea vor ajunge la noi; Ca pentru toate produsele noastre, comenzile catre fabrici au fost plasate in urma cu mai mult de un an.