Când vor fi disponibile bicicletele Woom?

em tot posibilul să ținem pasul cu cererea ridicată pentru bicicletele Woom. Vă mulțumim pentru că v-ați gândit la bicicletele noastre și vă asigurăm că facem tot ce putem astfel încât bicicletele să ajungă la noi cât mai rapid în acest context internațional dificil.

Momentan sunt intarzieri mari in productie si transport la nivel global - pentru noi inseamna ca bicicletele ajung cu intarziere fata de datele de livrare confirmate, nu avem termene exacte de livrare si de asemenea, nu avem certitudinea ca vor ajunge la noi volumele comandate.

De aceea am decis sa nu luam comenzi in avans sau sa rezervam biciclete pentru a evita situatii in care sa nu putem livra comenzile plasate. Astfel, este nevoie sa fie plasata comanda pe site atunci cand bicicletele sunt disponibile.

Dacă doriți mai multe detalii legate de motivele întârzierilor înregistrate le puteți găsi aici: De ce ajung atât de greu bicicletele la noi? - self service center - Romania (helpscoutdocs.com)

Dacă nu apre o data exactă, ci un interval de mai multe zile / o luna, înseamnă că încă nu avem confirmarea fermă a zilei în care bicicletele vor ajunge la noi. Vom actualiza termenul de disponibilitate imediat cum primim confirmarea transporturilor din partea fabricilor.